Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Přesná pravda. Vzali si příklad od bolševika. Ten případ se navíc musí vléct do vítězného konce. Republiku si vzít nenecháme. A troubí to politici, aby nikoho nenapadlo srovnávat jak to řídí politik a jak zkušený manažer. A bude rámus, aby současně nenapadlo jiného manažera zkusit to vedle Babiše. Republiku nedáme - těm miliardářům.

1 1
možnosti
ZH

Dost slabé. Babišova dada báseň o motýlech byla lepší.

3 0
možnosti
MK

Pokud vím, tak všichni obvinění členové Babišovy rodiny používali všechny dostupné opravné prostředky. Ovšem nikoliv společně, ale každý zvlášť a to jeden po druhém tak, aby se kauza co nejvíce zdržela.

Jak měl vyšetřovatel reagovat? Měl jim upřít jejich zákonná práva?

7 2
možnosti
Foto

Důkazy, které Policie ČR předložila státnímu zástupci jsou

interní zpráva banky HSBC, ekonomický posudek zadaný policií,výpovědi svědků,

e-mailová korespondence týkající se webových stránek Čapího hnízda,výpis z Babišova účtu, dokumenty prokazující, že spolupracovnice Agrofertu se zajímala o podmínky dotace,

materiály, podle nichž zemědělské dotace Farmy Čapí hnízdo řešil pracovník Agrofertu,

dokumenty úřadů o angažmá firmy Imoba z holdingu Agrofert,spojení Farmy Čapí hnízdo s holdingem Agrofert přes společnost DZV Nova, posudky ukazující na zkreslené nebo zamlčené údaje v žádosti o dotaci. Z toho jednoznačně vyplývá, že Babiš při žádosti o poskytnutí dotace, uvedl nepravdivé nebo hrubě zkreslené údaje n podstatné údaje zamlčel v úmyslu získat dotaci.

5 1
možnosti
Foto

A Babiš o nějakou dotací žádal? On je pod tou žádostí podepsán?

To je slabota.

4 3
možnosti
LB

Kdybyste sledoval média, věděl byste, že v dubnu letošního roku policie předala věc státnímu zastupitelství.

6 0
možnosti
Foto

A kdybyste sledovala media, neuniklo Vám, že předpokládaný termín předání k soudu byl do konce června t.r.;-)

2 1
možnosti
JS

Máte naprostou pravdu nejen pokud se jedná o Babiše. Bohužel jste asi stejně naivní jako já, protože se domníváte, že pojem právo je totožný s pojmem spravedlnost. Vzpomínám si na výrok jednoho našeho uznávaného právníka, který prohlásil, že když se sejdou dva právníci, mají na stejnou kauzu tři odlišné a správné právní názory.

5 2
možnosti
Foto

Kdyby jsme pracovali tak jak pán Nevtípil svižně vyšetřuje tak jsme dávno propuštění. No a nyní si dává pán st .zástupce na čas.

2 0
možnosti
ZD

Vystrkuje tady růžky jedna taková otázka.... komu ku prospěchu???

0 0
možnosti
Foto

Trefil jste hřebík na hlavičku.

3 1
možnosti
SN

:-)......Pane autore, přesně! Už jsem to psal několikrát. Pokud se pamatuji imunity byl s celou skupinou zbaven. Buď má pan Nevtípil nedostatek řádných důkazů, bojí se, že by to neprošlo, a nebo.....se to protahuje záměrně, protože by se sebrala zaklínací formule kterou nás nejčastěji hned v první větě oblažuje Fiala, ( ten velmi výrazně), pak Kalousek, Bartoš, Farský a řada dalších! Máme "stíhaného premiéra" a dodávají......který nám škodí v celém světě!

Dneska se byl obejmout s Junckrem ! R^R^R^!!

5 7
možnosti

Vy tu kauzu moc nesledujete, že? Nevtípil už to v rukou nemá - nyní je to na státním zastupitelství.

7 1
možnosti
Foto

Takže dle Vás je to opozice kdo si opakovaně dává stížnosti proti trestnímu stíhání, kdo se ohání zdravtním tavem a žádá o vyloučení z šetření atd;-D

Človče proberte se, jediní kdo kauzu zdržují jsou obvínění, kteří moc dobře ví že skončí v teplácích protože Ví, že se účastnili podvodu-opozice to nijak nezdržuje a ani nemá tu možost

10 3
možnosti
ZD

Nejste Vy ten z pohádky... ten Bystrozraký ???

1 0
možnosti

Je zde daleko jednodušší vysvětlení: Babiš různě obstruuje, proto se kauza tak táhne. Podobně jako David Rath. Také věříte v jeho nevinu?

10 2
možnosti
Foto

Kdyby Babiš mlžil, jsou toho plná média.

4 5
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik