Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opět se tu omílá pořád dokola ten jednoduchý a primitivní podvod, který musí pochopit i školák. Převládají v českém národě hlupáci nebo lidé bez morálky a elementární soudnosti? Prasárnou je maškaráda státních zástupců a jejich zdůvodnění-nezdůvodnění po 4 letech "usilovné" práce. Tragédií našeho národa je pak buranská arogance moci prezidenta Zemana. On prostě vydání Babiše k soudu nedopustí ....může mít Babiš vůbec nějakou sebeúctu? Je jako ratlík v rukou mocného intrikána Zemana a poslušně plní jeho přání.

3 1
možnosti

To je bohužel úroveň něco přes poloviny národa :-(

0 1
možnosti
Foto

Nechci se ho zastávat, ale buď jste ho špatně pochopil nebo to píšete úmyslně.

On přece říká, že mu nezbývá než přijmout rozhodnutí orgánu činného v trestním řízení. Na druhou stranu si však myslí své.... a to mu přece nezakážete, že ne?

Já nejsem poslanec a tak nemusím dávat na odiv respektování úřadů a proto prohlašuji, že rozhodnutí státního zástupce neuznávám a tvrdím, že kdyby se jednalo o řadového občana, tak už je dávno odsouzen, sedí a musí platit náhradu. Je to lumpárna .... kdyby to šlo, označil bych to expresivněji, tedy výstižněji.

8 0
možnosti

J70a80n 40J24a77n71u94š25k65a

19. 9. 2019 17:29

kdyby se jednalo o řadového občana, tak by nebylo vubec nic, zadne stihani, zadna medializace, zadne demosntsrace. proste by se tohle kolecko vubec nespustilo od sameho zacatku

3 3
možnosti

J39a72n 76R90á21ž

19. 9. 2019 17:10

Kauza Čapí hnízdo je pravomocně uzavřena a definitivu ji dá NSZ. Kdo se v ní dál rejpe, a je jedno zda je to politik, blogger nebo Pepa Vyskoč z Václaváku, je stejný pitomec jako ten, kdo neustále mudruje nad rozbitou sklenicí s pivem. Obojí se dá vyřešit jedině: Uklidit a zapomenout..

5 0
možnosti

Je to jedna velká komedie. Kdybyste s nějakým i obecně neoblíbeným politikem seděl u piva zjistíte, jací jsou to inteligentní a zábavní lidé. Žádní hlupáci jak o nich lidé píší. Stačí ale jediný objektiv nebo mikrofon a vše je jinak. Je to nečistá hra o které se to ví od počátku věků. Proto je třeba se na jejich výroky neustále dívat s velkým odstupem. Stejně jako na názory jejich horlivých kritiků. Jedno velké divadlo, které se hraje pro ty nemoudré v prvních řadách. Skutečná politika se dělá daleko v zákulisí.

3 0
možnosti

Nechte to plavat, to co říkají politici již velmi dlouho neberu vážně;-D

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS