Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

musíte se sžít s demokracií a pak Vás to snad nebude prudit

2 0
možnosti

Dnes, ve vyspělé Evropě, už komanči tu moc mají, jen jste si toho nevšiml. U nás ještě docela malou. Žádná Velká říjnová se konat nebude. Vše probíhá hladce, nenásilně, sofistikovaně, jak Lenin předpokládal.

2 1
možnosti

Smysl tohoto blogu sice postrádám ale budiž, každý má jiný styl že.

1 6
možnosti

Nepochopil jste ani headline? Víc polopaticky znít už nemohl.

5 0
možnosti

Bohužel máte pravdu - leninsko bolševické viry jsou v naší společnosti stále.

7 0
možnosti
Foto

A54l78e80š 85M37e15r11t57a

23. 2. 2019 17:25

Náš politický sysém je založen na soutěžení politických stran, které se snaží prostřednictvím voleb zvyšovat svou politickou moc, skrze niž mohou prosazovat své programové priority. Lidovci dlouhodobě nemají nijak skvělé výsledky, ale protože se hodili k získání vládní většiny tak byli součástí kdejakých koalic, kdy své partnery drželi pod krkem. Komunisté se chovají pragmaticky jako ostatní strany, Babiš jim jde na ruku, protože se pravice k němu postavila zády, takže pokud is chcete kopnout tak kopejte do těch pravých.

6 9
možnosti

Pravice jen dodržela to, co před volbami slibovala! Pokud by se ODS dala dohromady s ANO, tak by jim lidé jako vy vyčítali, že jsou jak korouhvička a nedrží dané sliby!

12 3
možnosti

Kateřina Konečná - je člověk zvláštního ražení! Nezdržovala se jako B. Sobotka vstupem do politiky - Ze školních lavic vyrazila ihned do Brusele! Koná dobře, rozkládá Imperialismus zevnitř. Doufá, že se jí to nepodaří, protože by přišla asi o 500.000 Kč měsíčně. I tak, je mazaná - Vzala si pro jistotu Kapitalistu! Člověk nikdy neví! Volte KSČm v čele s Kateřinou = To je KONEČNÁ ... :-)

8 0
možnosti

Tak projevy Katky jsou hodně naivní a moc se nelepší. Vzala si kapitalistu - není jediná, taková Buzková jak by smet.

0 0
možnosti

Ano, rozhodovat chteji, ale nechteji mit zadnou zodpovednost.

7 0
možnosti

To, že chtějí víc dálnic a lepšího Ťoka, snížit plánovanou ztrátu v rozpočtu a opatrnější vyjádření k Banderovi nepovažuji za něco tragického. Ale nejsem naivní, život a zejména v politice je boj, žádná selanka a plácání po zádech.

1 0
možnosti
Foto

Do voleb snad každý politik a každá politická strana vstupují jen a jen proto, aby se účastnili vlády.

Právě komunisté za éry Třetí internacionály se účasti ve vládě přímo štítili, aby se nezkompromitovali nutnosti uzavírat kompromisy

1 2
možnosti

Ne že bych "komunismu" fandil - ani teoreticky, ani v praxi. Tam to dotáhl jen do fáze socialismu bez lidské tváře a musela ho podpírat diktatura a CCCP. Ale v dnešní situaci - komunisté propadli u voleb a AB neměl nikoho jiného do party. A to že chtějí nějaké to místečko v ČEZu, trápí je výstavba či nevýstavba dálnic a nelíbí se jim adorování Bandery nepovažuji za něco fatálního. Pokud nejsou kluci spolu domluveni, že musí trochu zlobit. Při příštích volbách chtějí také o něco přelézt 5 procentní laťku a pasivitou, po které voláte, to nebude:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik