Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Cihláří, jste si jist, že se nějaký takový trestní čin prokazatelně stal, zejména vzhledem k tomu, že syn s nimi mluvil dobrovolně a posléze v mailech akceptuje i záznam pořízený skrytou kamerou?

Není vám ani divné, že poté co Slonková s Kubíkem podle vás spáchali ty všechny trestné činy, tak při druhé návštěvě nezavolá policii a nenechá je zavřít právní zástupce Babiše, který jim před domem jen sdělí, že matka a syn si nepřejí s nimi mluvit?

Pane Cihláři, nicméně vám nikdo nebrání, abyste i nadále věřil všemu co řekne nebo udělá váš zbožňovaný. Je jen na vás kam až vaše víra dosáhne:

Je nepochybné, že Babiš má řadu příznivců, kteří budou hájit svého "zbožňovaného" skoro za každé situace. Mnohdy to vypadá, že jsou postiženi jednostranným vnímáním. Na základě jejich postojů a vyjádření je lze charakterízovat:

1) babišovec prvního stupně: bude hájit Babiše dokud mu přímo před očima nezabije jeho babičku. Jejich výskyt je masový.

2) babišovec druhého stupně: bude Babiše hájit i poté co mu přímo před očima zabije jeho babičku s tím, že stejně už byla stará a asi by brzy umřela. Jejich výskyt je řídký, ale přesto se občas najdou tací přímo fanatičtí obhájci Babiše, absolutně ignorující veškerá fakta

3) babišovec třetího stupně: ten by Babišovi pomohl svou babičku zabít. Doufám, že se vůbec nevyskytne.

1 0
možnosti

Trestného činu se dopustil Babiš, dokonce více trestných činů. Poslední události jsou dokonce na vyšetřovací vazbu. místo toho ta pavlačová fňukna ječí, ovlivňuje svědky a maří vyšetřování. Obě jeho děti náhle onemocněly před výslechy ohledně Čapího hnízda. Babiš je do toho zatáhl a za spolupodílnictví jim hrozí kriminál. Babiš navíc zveřejňuje citlivé údaje o jejich zdravotním stavu...Prostě hnus. Tuto kreaturu máme mít premiérem?

3 0
možnosti

"jen už do toho moc "nekecám"

Kecáte. A hloupě.

2 1
možnosti

Pane Cihláři, hluboká omluva vzniklá ledabylým přečtením článku. Přijměte prosím (veřejnou) omluvu.

2 0
možnosti

M25i50l82a79n 34K68e68s60l

18. 11. 2018 17:59

Na to,co ti dva "novináři"

udělali se vztahují naše nebo švýcarské zákony?Asi ty švýcarské.Stalo se to ve Švýcarsku a mladý Babiš je Švýcar.V jedné z našich televizí ukazovali stránky švýcarského zákoníku,kde bylo napsáno - německy,že jak neoprávněné vniknutí do objektu tak tajné natáčení je trestné.Nevím zda se v tomto případě jednalo o nedovolené vniknutí,ale nepovolené natáčení skrytou kamerou se konalo.Za to mohou být až tři roky podle švýcarských zákonů.Zákon platí pro všechny i pro novináře.Ten zatracený Filip má asi pravdu nebo snad Češi nemusí ve Švýcarsku respektovat jejich zákony?

3 2
možnosti

A proč by měl běžný občan věřit panu Filipovi?

Jen pro Vaši informaci: pan Filip ukončil práva v roce 1978. Pár let pracoval jako právník, pak už jen fízloval a následně se věnoval politice. Kolik myslíte, že zná ze současného práva? A kolik z toho (dosti specifického) švýcarského?

8 3
možnosti

Obdivuji každého, kdo podle jména ví, kdo má a kdo nemá pravdu a vůbec se nemusí zajímat o to, co vlastně řekl. Na štěstí běžný občan není takový blbec jak si pan Hrubý myslí.

0 0
možnosti
Foto

Já se jen divím, proč Babiš neignoruje naši ČT, jako to dělá prezident Zeman.

0 1
možnosti

J75a74r74d46a 77F24i71š97e58r

18. 11. 2018 16:05

To by bylo bezva, oba u Soukupa:-)

5 0
možnosti

Proč by měl běžný občan věřit nějakému komunistickému papaláši. Který si skoro 30 let válí koule v teple parlamentu.

Proč tedy právník Filip, když "ví co může říct", nepodá trestní oznámení, když se stal trestný čin? Nebo má koule jenom na kafrání před kamerou?

7 0
možnosti
Foto

Trestného a trestuhodného výroku se dopouští VÁŠ poslanec Filip skoro vždy, když otevře..... obličej.

10 2
možnosti

V září 2009 byl tajně nahráván i Jiří Dolejš. Za mrzký jeden milion korun byl ochoten prosazovat změnu zákona o loteriích. Nahrávka byla zveřejněna, pak vše vyšumělo.

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, novináře - darebáky je třeba trestat, slušní občané mají právo na klid a soukromí.

2 3
možnosti

J95a59r87d66a 61F36i57š61e60r

18. 11. 2018 16:05

klid na práci;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik