Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím, jak jste ohromně spravedlivý. Co si myslíte o člověku, který ukradl padesát milionů a teď nám dělá premiéra? Také je to prkotina oproti legálnímu nákupu bytů?

4 1
možnosti

"Předseda TOP 09 a europoslanec Jiří Pospíšil propustí svého asistenta v Evropském parlamentu Jana Zedníka" -( tak reagoval na informaci). Jinak máte pravdu, s demokracií to jde divně a lítá v tom A. Babiš ! Direktivně určený, nový lídr pražské kandidátky, Stuchlík je v podstatě lichvář. Pomýlení poslanci Hnutí Ano, to s původním Nacherem zcela popletli! Následně jasnozřivně prozřeli - Vůdce opět ukázal správný směr ! Už jsou známa i hesla ! - "Já jsem cesta, pravda i život" ! ... :-)

6 1
možnosti

Proč by v tom pan Pospíšil pěkně lítal? Chcete mu vyčítat,že neměl věštecké schopnosti a dopředu nevěděl, co jeho asistent udělá? Pospíšil řekl, že obvinění Jana Zedníka prověří a pokud se informace potvrdí, ukončí s ním spolupráci. Co jiného asi tak může udělat?

Podobně zareagovala i jihočeská ODS, jíž je asistent Zedník členem.

Nutno ale podotknout, že u Zedníka nejde o kriminální jednání, ale o morální prohřešek. Ubytovny pro chudé provozuje i jeden poslanec PS za SPD a jeho strana s tím žádný problém nemá.

14 3
možnosti

Zde bych doplnil, že máme i jistou osobu, která vydělává na ždímání těch nejchudších skrz předražené úvěry - tu osobu si Andrej Babiš proti vůli lokální buňky ANO (tedy nedemokraticky) prosadil jako kandidáta na pražského primátora.

5 0
možnosti

Jen malý dodatek k poslednímu odstavci:

Pranýř pro toho, kdo svou diplomovou prací sděluje, že povinnosti řádného studenta jej obtěžují, protože on potřebuje (pro prospěch předně svůj a v žádném případě republiky) získat titul a je jedno jak.

2 0
možnosti

Stane se .....a pan P. si to neohlídal. Kdysi jsem ho měl rád jako mladýho, nadějnýho člena ODS a ministra vlády, teď jak změnil triko začíná se propadat do pozadí, škoda.

3 3
možnosti

Z dálky vypadá (a vždy vypadal) jako vyčuránek. Při bližším záběru se to potvrzuje.

7 4
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik