Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I14v24a89n 84M90a66r94e27k

5. 3. 2018 13:00

Karma R^[>-] "Spasitelé" jsou opět zde ?

5 0
možnosti
SN

:-)......Díval jsem se, bavil jsem se. Pusinka ji jela, jak dobře namazané kolečko. Myšlenky, stokrát opakované, hotový modlitební mlýnek. A |Gazdík....emoce z něj tryskaly, jak gejzír. Kolikže, má STAN poslanců? R^R^R^

8 4
možnosti

A.Udženija a P.Gazdík jsou jasným příkladem co udělá z normálních lidí politika.

2 0
možnosti
JR

J91a75n 34R58á44ž

5. 3. 2018 12:14

Myslel jsem si, že by bylo v zájmu ODS vyvolat nové volby. Sice by v nich vyhrálo ANO, ale předpokládal taky, že ODS posílí, zbaví se pseudokonkurence z TOP09, SPD oslabí, Lidovci si mimo Sněmovnu budou zpytovat svědomí a lidé, co volili Piráty si uvědomí, že tudy cesta nevede.

Ale ten šílený politický amaterismus, co předvádí "svatá trojice" ODS (Udženija, Staňura a zejména Fiala) mne vrátila do reálu. Ať si Babiš vládne aspoň dva-tři roky a možná se vytvoří něco nového a politicky rozumného na pravici, co by mohlo ty diletanty prohlašující se za lídry pravice nahradit a vyprášit Babišovi kožich.

7 1
možnosti
AK

No a pak by se paní místopředsedkyni mohlo líbit zrušení ještě dalších stran a ponechání pouze ODS...

2 1
možnosti
MV

Tohle jsou dost hloupá slova

1 3
možnosti
MB

Můj názor - Komunisté po 1989, neměli být věšeni po kandelábrech - skutečně měli být zrušeni. Jako morální tečku - nenásilný symbol satisfakce poškozeným. Jistě, oni by nezanikli - Objevili by se, jako nějaká levice. Zbytečně dráždí a naopak poškozené urážejí. Ondráček je jedním z bodů. Stejně neuvěřitelné, (opravdu) - Jako kdyby u nás jednotky SS si po válce přimalovaly písmenko "M" - Pak by byli dobří SSM. Pak to jede znovu - Opět lid, jeho šťastná budoucnost - Ti stzaří by dělali přednášky, že přece jenom do Moskvy měli dojít a ne se před městem zastavit, že Stalingrad podstatný nebyl, hned se mělo směrovat k nalezištím, ropy na Jih ! Válka měla začít na jaře a tak by nebyla zima ! Nemožné ? Jak to ? Vždyť to je volební program KSČm - Teď budeme napravovat to, co jsme 41 dělali blbě ! ... :-)

0 0
možnosti
JR

J75a33n 76R33á86ž

5. 3. 2018 12:27

No jo, ale co s faktem, že byl Havel zvolen prezidentem hlasy 223 poslanců obou komor Parlamentu v nichz měli drtivou převahu komunisté?.

Takže nebyl toto (my vám zvolíme Havla a vy nás necháte na pokoji) důvod, proč nebyli komunisté vypuzeni z politického prostoru?

Když se v OF zrodilo heslo ",Nejsme jako oni" nešlo už komunisty zrušit a provést důklednou debolševizaci země.

3 0
možnosti
MV

Ano, kompartaj měla být zrušena hned po 89. Ale nestalo se tak. A teď, když jim zase díky SPD a ANO narostl hřebínek, je třeba každého nesouhlas echo hlasů - lidi na ulicích dnes večer i hlas páni Udzenija ve včerejším studiu. A jako poplach vyvolaný papírovým zvonem to fakt nevidím.

3 2
možnosti
JR

J47a74n 96R75á61ž

5. 3. 2018 12:33

Po akcích jako Impuls 99 a Děkujeme odejděte se zřejmě jedná o třetí pokus neúspěšných stát se opět politicky úspěšnými a nějaký Ondráček je jen záminkou. Ukáže se to na heslech, které na ty "demonstrace" jejich organizátoři přinesou. Tak se ukáže pravý cíl jejich svolávání.

4 0
možnosti
PK

No, politici tady zvládají jen nenávistnou rétoriku a to je jejich jediná kvalifikace, pracovat ...to je pro ně pojem neznámý...

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS