Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jeden nadpis a dvě hrubky v něm! Ač důchodce, měl byste se spíš poprat s češtinou než se životem.

0 0
možnosti
MK

Ano, to i já vyčítám Zemanovi, že v zápalu projevu z patra použije neověřenou informaci, která však v souvislostech dává smysl. Jestliže si někdo přečte více článků od Peroutky v pohnutých letech, lehce s odstupem delšího času, při stejné náplni podlézající Němcům, může, i při zavádějícím nadpisu Hitler je džentlmen (v takovém duchu Peroutka psal), může dojít k záměně.

Výsledek? Rozmazáváním se vygeneroval krátký proutek na Zemana do diskusí, který však na něj nedosáhne. Zato Peroutkovo jméno dostalo oprávněný šrám, který už nikdo nesmaže. Stálo to příbuzné za to?

0 0
možnosti
LC

Jj, díky ZemanovY a Skreslený obraz. Inu, hned podle titulky se pozná, že čtenáři problém osvětlí ta vzdělanější část národa.

3 0
možnosti
MK

M31i71l80a50n 95K41e98s78l

17. 1. 2018 15:10

Drahošova loužička.Jeden pejskař mi říkal,že když jeho pejsek udělá loužičku,tak jej chytne a vymáchá mu v ní čumáček.Takovou loužičku udělal pan Drahoš,když v jednom rozhovoru řekl,že pan Zeman nemůže rozumět lidem protože nikdy v životě fyzicky nepracoval.Jsem zvědavý zda toho pan Zeman v debatě využije a vymáchá panu Drahošovi v té louži čumáček.Ono totiž dokud to není utajované,tak pan Drahoš není také z fyzické práce hrbatý.

1 2
možnosti
VV

A on pan Zeman nekdy fyzicky pracoval?

1 0
možnosti
FS

Tak se mi jeví,že ten,který řekne,že bude volit pana Zemana,tak ten už je v Praze odsouzený,vždyť i herci a zpěváci se bojí říct něco proti panu Drahošovi,už by si ani neškrtli. Taková tu vládne demokracie a svoboda názorů.

4 5
možnosti

J95a12n 72Š85u47r59c

17. 1. 2018 13:59

Salajko, rozhodně dnes je daleko více demokracie a svobody názorů než to bylo za té vaší rodné a velké strany, kterou tady neustále obhajujete a ke které se ještě dokonce hrdě hlásíte. Pochopitelně, že se vám po tom minulém zločinném režimu režimu stýská. Dnes totiž nemůžete nikomu poroučet a nařizovat co má dělat, co má mluvit, co má číst atd. A to vám hodně vadí.

5 0
možnosti
JS

No nevím. Zemanovy názory nějak znám, ne ze všemi souhlasím. Pokud se jedná o pana Drahoše, ten zatím žádný názor nevyslovil, pouze mluví tak, že si z toho může vybrat každý co chce.

3 0
možnosti
Foto

Ale vyslovil, jenže jste neráčil nastavit sluch. Nebo to máte nařízeno?

1 1
možnosti
Foto

opravte si ten nadpis, ať neděláte příznivcům pana Drahoše ostudu

11 0
možnosti
DB

Jak moc je důležitý PEROUTKA a jeho článek v novinách pro vedení státu dnes a jak je moc důležité pro vedení státu dnes jestli GOTT něco řekl nebo ne?????? proč se chytáte nepodstatných věcí???????

Nejste schopen vidět podstatné a nepodstatné?

11 5
možnosti
Foto

Potom je ovšem třeba se ptát, proč Zeman plácá nepodstatné věci a ještě vylhané.....;-) Odpověď je nasnadě: nic jiného neumí . Lže neustále, i

když ani nemusí.

6 1
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 765x
Pensista, který se ještě stále pere se životem a živě se zajímá, co se děje kolem mne, jen už do toho moc "nekecám".

Seznam rubrik